fredag 6 februari 2015

Frilagret

Vi har fått i uppgift att skapa en catwalk till våran vårvisning där vi visar vad vi har gjort under året. Dock var jag inte med den första lektionen, eftersom jag var utomlands. Men under den lektionen bestämde dem att vi skulle ha en triangulär scen med något som hänger från taket i mitten av insidan av triangeln. 

När jag var med på andra lektionen försökte vi utveckla deras idéer och lösa problemet med några pelare (2x3) som finns i rummet. Vi valde att catwalken skulle gå utanför de första pelarna och innanför de andra och gå ihop vid de sista pelarna längst bort från scenen. Eftersom att "pallarna" (dem som skall bli catwalken) är rektangulära, måste vi bygga en egen spets till vår triangel.
Catwalken skall täckas med ett vitt, rätt tjockt tyg som dämpar ljudet från när dem går på catwalken och det döljer de fula hålet som blir under den. Tyget skapar även mer elegans och blir stilrent. 

Såhär ser vår idé ut just nu med väggar och catwalken.
Inredarnas produkter skall stå vid entrén (där det står Kafé) och vi skall ställa upp två väggar som skärmar av mot Blackboxen(kolla bilden). 

Vi bestämde att det som skall hänga i mitten av catwalken blir risbollar i olika storlekar. De ska hänga så det är mer upptill och och mindre nedtill så de skapar en "kona" alltså det blir som en klase vindruvor. 

På risbollarna skall det lysa olika färger (modeeleverna får välja färg när det är deras tur) och vitt ned mot catwalken. Vi funderar just nu på att också ha ljus i olika färger på väggarna som skall stå vid utsidan av triangeln uppe vid scenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar