torsdag 27 februari 2014

Bärkassen

Nu är mönstret klart och bärkassen ihoplimmad! Så jag har börjat med nästa mönster till min kudde så jag kan göra klart den också! 
Jag limmade ihop bärkassen med vanligt limstift. Jag skall även lägga i en extra Kartongbit i botten så den håller bättre! 
Sen har jag bara kvar att välja mina snören och sätta på mina metallringar runt hålen som snörena ska sitta i.







Början på nästa mönster! Det är samma
Blomma fast större och den skall även ha annat mönster runt om. Detta ska sitta på kuddens framsida då baksidan kommer vara i päls.

Detta mönstret kommer längs två hörnen mittemot varann!

På alla stencilerna har jag bara använt mig av en skärbräda underst, sen har jag haft ett papper med mönstret på och en plast film över som jag skär i, på så sätt går den inte lika lätt sönder och jag lan använda det ett flertal gånger om det behövs!

tisdag 25 februari 2014

Folklore - mönster

Då var äntligen mitt mönster utskuret! Jag har testat det och det funkade bra! Så i morgon skall jag trycka det på min bärkasse och sen är förhoppningsvis den klar. 

Jag provade att "trycka" det med olika redskap (penslar, svampar mm) men det blev tillslut svampen som vann! 
Den blev nämligen inte så kladdig som jag trodde det skulle bli och den täckte bättre än penseln.

onsdag 19 februari 2014

Folklore

Igår fick jag veta att man inte va tvungen att färdigställa ritningarna på alla tio möblerna utan fem, jag som är klar med åtta... 
Aja då har jag bara mer att visa!
Igår på lektionen började jag skissa upp hur mina flyers skulle se ut och även skära ut mina mönster på en plastfilm så jag kan trycka det för hand sen!



Om man tittar närmare på den orangea bilden så ser man att jag har lämnat små hack i sträcken för att bilden inte ska ramla isär sen. Mönstret har ju så mycket små detaljer och jag hade verkligen inte kunnat hålla koll på allt om dom strödde omkring. De hacken kommer jag färglägga sen med pensel efter trycket är klart!

onsdag 12 februari 2014

söndag 9 februari 2014

Förråd - Framtida sovrum

Nu är två av väggarna målade och nästa helg ger vi oss på tapeterna!